UZUNKÖPRÜ HEYETİNDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın ve Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ile Uzunköprü Meslek Yüksekokulundan Müdür Prof. Dr. İsmail Kılıç ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Derya Dinçer Gültekin, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulundan Müdür Doç. Dr. Enver Dinçsoy, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özge Alev Sönmez Çalış ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kayapınar,  Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen de yer aldı.

Ziyarette üniversite-sanayi iş birlikleri, yerel paydaşlarla üniversite sanayi iş birliği kapsamında çalıştaylar yapılması ve Uzunköprü’deki kurumlara eğitimler verilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ziyarette, Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Uzunköprü Meslek Yüksekokulunda açılması planlanan bölümler hakkında da bir görüşme geçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne’nin kurumları ile iş birlikleri gerçekleştirmenin kendileri için oldukça değerli olduğunu vurgulayarak “Trakya Üniversitesi olarak şehrimizin diğer kurumları ile Edirne’ye ve bölgeye katkı sunacak önemli projeler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Özellikle Üniversite-sanayi iş birliklerini çok önemsiyoruz. Bu anlamda hem Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası hem de Uzunköprü Ticaret Borsası ile Uzunköprü’ye değer katacak projeler gerçekleştirmek bizim için çok kıymetli. Trakya Üniversitesi olarak başta eğitimler düzenlemesi ve projeler üretilmesi olmak üzere elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Ek Resimler
Bu içerik 16.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 132 kez okundu.