TEK DERS SINAV TARİHİ

Tek Ders Sınavı Hakkında

Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilerimiz için tek ders sınav günü 19 Temmuz 2023 (Çarşamba) ve sınav saati 15:00 olarak belirlenmiştir.

Mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilerimizin aşağıda maddeler halinde sunulan hususları dikkate alması gerekmektedir:

1-      Mezun olabilmesi için tek dersi kalan öğrencilerin, tek ders sınavları 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 15.00 yapılacaktır.

2-      Sınavlar online olarak yapılacaktır.

3-      Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrenciler 17 Temmuz 2023  Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. (Dilekçeler elden, posta, kargo ile Müdürlüğümüze ulaştırılabileceği gibi ıslak imzalı biçimleri umyo@trakya.edu.tr adresine mail de atılabilir.)

Ek Dosyalar
Bu içerik 04.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 940 kez okundu.