Prof. Dr. Fahri TÜRK Hocamızdan Prizren'den Basra'ya İttihatçı Bir Fedai: Süleyman Askeri Bey Konferansı

Türk Gençliği Kahramanlarını Tanıyor Konferans Serisi kapsamında Prof. Dr. Fahri TÜRK Hocamızın Prizren'den Basra'ya İttihatçı Bir Fedai: Süleyman Askeri Bey'i anlattığı konferans düzenlenmiştir. Serinin 5.'si olan konferans 22 Aralık 2022 Perşembe günü saat 19.00'da Uzunköprü Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ve Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin yanında öğretim elemanlarının, personellerinin ve Uzunköprü halkının ilgi gösterdiği konferansın ardından Prof. Dr. Fahri TÜRK Hocamız imza töreni ile okuyucularıyla buluşmuştur.
Bu içerik 24.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 191 kez okundu.