Okulumuzun Online Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (2020-2021 Dönemi)

Meslek Yüksekokulumuzun 2020-2021 dönemi öğrencilerimizin online mezuniyet töreni 1 Temmuz 2021 günü saat 13.00-14.00 arasında gerçekleştirilmiştir. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU'nun video mesaj ile katıldığı toplantıda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. İsmail KILIÇ öğrencilere ve velilere hitaben konşma yapmıştır. Konuşmada küresel salgın nedeniyle yüz yüze olamamın verdiği buruklukla beraber mezuniyetin haklı gururuna vurgu yapılmıştır. Yine öğrencilerin sahip olması gereken doğruluk, düüstlük, çalışkanlık adalet duygusu değerleri üzerinde durulmuştur. Ayrıca hem öğrenci velilerinin hem de okulumuz öğretim elemanlarının zorlu süreçte gösterdikleri emekler takdir edilmiştir.

Dereceye giren öğrencilerin takdiminden sonra mezun öğrencilerimize ait bilgiler program bazında gösterilmiştir. Öğrencilerimizin meslek yemininin ardından Yüksekokulumuzun öğretim görevlilerinin öğrecilerimize yönelik dilek ve temennilerine yer verilmiştir. Öğrencilerimize söz verilmesinin ardında online mezuniyet töreni sonlandırılmıştır.

ResimResimResimResimResimResimResim
Bu içerik 01.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 360 kez okundu.