Okulumuzun Doğa ve Spor Topluluğunun Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi Ziyareti

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Doğa ve Spor Topluluğu Akademik Danışmanları Öğr. Gör. Dr. İlker Limon, Öğr. Gör. Taner Karakuzu ve topluluk öğrencilerinden bir grup üniversitenin dış paydaşlardan Uzunköprü Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezini 8 Aralık 2022 tarihinde ziyaret etmişlerdir. Ziyarette Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Emrah Baran ve yetkililere topluluğun faaliyetleri hakkında bilgilendirme gerçekleştirilmiştir. Gene topluluk ve gençlik merkezi tarafından Aralık ayında düzenlenecek olan “Karma Voleybol Turnuvası” öncesi genel bir değerlendirme yapılmıştır. İki kurum arasında 2022-2023 eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilecek olan kurs, gençlik kampı, konferans, doğa gezisi, sinema ve çeşitli projeler masaya yatırılmıştır. Doğa ve Spor Topluluğuna göstermiş oldukları ev sahipliğinden mütevellit Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkürleri bir borç biliriz.
Bu içerik 08.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 201 kez okundu.