Meslek Yüksek Okulumuz Keşan Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

Meslek Yüksekokulumuz, 23 Kasım 2023 Perşembe günü Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Keşan Üniversite Tanıtım Fuarı"nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Yüksekokul Müfürümüz Prof. Dr. İsmail KILIÇ ve Yüksekokul Müdür Yarrdımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKKUŞ temsil etti. Keşan’da eğitim-öğretimini sürdüren 12.sınıf öğrencilerinin yoğun yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Standı ziyaret eden aday öğrenciler ve aileleri, Yüksekokulmuzdaki bölümler,  akademik başarıları, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programları hakkında bilgilendirildi.

Bu içerik 23.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 160 kez okundu.