Girişimcilik ve Yatırım Kararları Semineri Gerçekleştirildi

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Kariyer Seminerlerine bir yenisi daha eklendi. 10. Kariyer Semineri olan Girişimcilik ve Yatırım Kararları etkinliği 05.12.2023 tarihinde Yüksekoklumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe Trakya Kalkınma Ajansı Edirne Yatırım Destek Uzmanı Uğur OKUŞ ve KOSGEB Edirne Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Talip AYDIN konuşmacı olarak katıldı. Uğur OKUŞ, Kalkınma ajanslarının genel yapsını ve sunulan yatırım desteği faaliyetlerini açıkladı. Talip AYDIN ise girişimcilere ve KOBİ'lere sunulan hibe ve geri ödemeli destekleri ifade etti. Seminerde söz alan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hasan H. KÜÇÜKKAPTAN ise desteklere ulaşmanın düşünülenden daha kolay olduğunu ve Uzunköprü İlçesindeki işletmelerin bunlara ulaşabildiğini belirtti. Seminerin sonunda Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY bölgesel kalkınmaya dair kısa bir değerlendirme yaparak Uğur OKUŞA çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. Uzunköprü Meslek Yüksekoklu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Derya DİNÇER GÜLTEKİN'in de Talip AYDIN'a çiçek ve teşekkür belgesi takdimi ile etkinlik sonlandırıldı.
Bu içerik 05.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 118 kez okundu.