Erkek Basketbol Turnuvası

Doğa ve Spor Topluluğu ile Trakya Üniversitesi Sosyal Etkinlik Topluluğunun ortaklaşa organize ettiği ve Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlemiş olan Uzunköprü 3x3 Erkek Basketbol Turnuvası 16.11.2023 Perşembe günü saat 11.00'da Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi kapalı spor salonunda sekiz takımın katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleşmiştir. Karşılaşmalarda forma terleten arkadaşlarımıza ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz. Günün anısına şampiyonada ilk üç sırada yer alan takım oyuncularına madalya takdimi yapılmıştır. Şampiyon: Trakya Basket, ikinci: Terleyen Mermiler, üçüncü: Hesabının Hesabı olarak kayıtlara geçmiştir.
Organizasyonun gerçekleşmesine katkı sunan Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüklerine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi yetkililerine teşekkürleri borç biliriz.

Bu içerik 16.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 199 kez okundu.