Azami Süreleri Sınavları Hakkında..

2547 Sayılı Kanunun 44. Maddesinin (c) fıkrası gereğince azami öğrenim sürelerini dolduran  öğrencilerimize yönelik olarak birincisi 06-10 Eylül 2021, ikincisi 20- 24 Eylül 2021 Tarihleri arasında  azami süre sonu sınavları yapılacaktır. Sınavlara 2017 Girişli (kayıt donduranlar hariç) ve 2016 girişli olup kayıt dondurma yapan öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

Önemli:

*Sınavlara girmeyen veya giripte kaldığı ders sayısını 5 ve daha az derse düşüremeyen öğrencilerimizin kaydı silinecektir.
*Sınavlar online (Teams ) olarak yapılacaktır.
*Sınavlarda en az 60 (altmış) notunu alan öğrenciler ara sınav notuna bakılmaksızın başarılı sayılacaklardır.
*2 ek sınav sonunda, başarısız ders sayısını 5 derse kadar düşüren öğrencilere 3 yarıyıl ek süre verilecektir.
*Azami öğrenim süresi sonunda ek sınavlara girmeden devam koşullarına bakılmaksızın başarısız oldukları ders sayısı 5 derse kadar olan öğrencilere 4 yarıyıl ek süre verilecektir.
*1 dersten başarısız olanlar ise öğrencilik haklarından yararlanmaksızın sınırsız, başarısız oldukları dersin sınavına girme hakkı verilecektir.

Sınavlara katılacak öğrencilerin 03 Eylül 2021 Cuma gününe kadar dilekçelerini Müdürlüğe ulaştırmaları gerekmektedir.

e-posta

umyo@trakya.edu.tr

TEAMS UYGULAMASI HAKKINDA

Yüksekokulumuzda azami öğrenim süresini doldurmuş olan öğrencilere TEAMS uygulaması üzerinden online olarak yapılacak sınav için sınava girecek öğrencilerin Teams hesaplarının bulunması gerekmektedir.

Hesabı bulunmayan öğrencilerimizin kurumsal e-posta adreslerinden umyo@trakya.edu.tr adresine e-posta göndererek hesap bilgilerini talep etmeleri gerekmektedir.

Sınavlara girecek tüm öğrencilerin Teams uygulamasında oturum açarak girecekleri sınavların ekiplerinde isimlerinin bulunduğunu teyit etmeleri, bulunmaması durumunda sınavı yapacak öğretim elemanı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Kurumsal e-posta adresinizi bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz.

Kurumsal e-posta adresinizin şifresini bilmiyorsanıız buradan öğrenebilirsiniz.

Teams Öğrenci Hesabı Kurulum Kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Sınav programı ayrıca ilan edilecektir.

Bu duyuru ilgili öğrencilere tebliğ niteliğinde olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
Önemle duyurulur.
Bu içerik 25.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 512 kez okundu.