Azami Süre Sonu Sınavları

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sonunda azami öğrenim sürelerini tamamlayıp, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanun'un 44/C ve T.Ü. Meslek Yüksekokulları Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 18. Madde gereği mezun olamayan öğrencilerimize yönelik aşağıda belirtilen tarihler arasında iki ek sınav yapılacaktır.

I. sınav Tarihi: 29 Ağustos-02 Eylül 2022 tarihleri arasında

II Sınav Tarihi:12-16 Eylül 2022 tarihleri arasında

Sınav programı ayrıca ilan edilecektir.

Önemli:
*Sınavlara girmeyen veya giripte kaldığı ders sayısını 5 ve daha az derse düşüremeyen öğrencilerimizin kaydı silinecektir.
*Sınavlar yüzyüze yapılacaktır.
*Sınavlarda en az 60 (altmış) notunu alan öğrenciler ara sınav notuna bakılmaksızın başarılı sayılacaklardır.
*2 ek sınav sonunda, başarısız ders sayısını 5 derse kadar düşüren öğrencilere 3 yarıyıl ek süre verilecektir.
*Azami öğrenim süresi sonunda ek sınavlara girmeden devam koşullarına bakılmaksızın başarısız oldukları ders sayısı 5 derse kadar olan öğrencilere 4 yarıyıl ek süre verilecektir.
*1 dersten başarısız olanlar ise öğrencilik haklarından yararlanmaksızın sınırsız, başarısız oldukları dersin sınavına girme hakkı verilecektir.

Sınavlara katılacak öğrencilerin 24 Ağustos  2022 Çarşamba gününe kadar dilekçelerini Müdürlüğe ulaştırmaları gerekmektedir.

e-posta

umyo@trakya.edu.tr

Bu duyuru ilgili öğrencilere tebliğ niteliğinde olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
Önemle duyurulur.

Bu içerik 25.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 353 kez okundu.