2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 22 Haziran 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Trakya Üniversitesi tanıtım filmi gösterilmiştir. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU daha önceden planlanmış etkinliği nedeniyle video mesaj ile törene katılım sağlamıştır. Okul birincisi Selda CANTAYMAZ TOPAL tüm mezun öğrenciler adına konuşma yapmış ardından mezuniyet kütüğüne ismini çakmıştır. Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail KILIÇ'ın konuşmasının ardından Trakya Üniversitesi Rektör  Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER'in konuşmalarını gerçekleştirmiştir. Mezuniyet töreni dereceye giren örğencilere ödüllerinin teslim edilmesi ile devam etmiş ve tüm öğrenciler belgelerini almak üzere sahneye davet edilmiştir. Meslek yemininin ardından kep atma seramonisi yapılarak mezuniyet töreni tamamlanmıştır.
Bu içerik 23.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.