2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ve Mezunlar Buluşması Pilav Günü

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. Ayrıca eski mezunlar ile yeni mezunların tanışmasını sağlayan pilav günü etkinliği de törenin ardından düzenlendi. Mezuniyet töreninde 2021-2022 Yılı Okul Birincisi Cihan YEL tüm mezun öğrenciler adına konuşma yaptı. Ardından Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail KILIÇ konuşmasını gerçekleştirdi. Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi ZAFER konuşmalarının ardından okul birincine plaketlerini takdim etti. Dereceye giren diğer örencilere ise plaket ve hediyelerini protokol üyeleri takdim etti. Öğretim Elemanları ise öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etti. Meslek Yemini ve kep atmanın ardından pilav günü etkinliğine geçildi.
Bu içerik 09.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 633 kez okundu.