2018-YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

1) Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar  01-05 Ekim 2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak “Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir.

2) Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

3) Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

NOT:Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimiz  Uzunköprü Meslek Yüksekokulu öğrenci işlerine giderek ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir.

A. KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN TIKLAYINIZ

B. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ

C. KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ç. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

D. İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içerik 02.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 805 kez okundu.