12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı

        Meslek Yüksekokulumuz Medeniyetler Arası İletişim ve Kültür Topluluğunca  “12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı”  etkinliği gerçekleştirildi.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İstiklal Marşımızın 10 kıtasının okunmasıyla devam etti.  Devamında istiklal marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy hakkında bilgi verilip İstiklal Marsının kabulü ile ilgili konuşmalar yapıldı. Ardından şiirler okunup Çanakkale Türküsü söylenerek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz anıldı.

        Programa Uzunköprü Kaymakamı Sayın Muhittin GÜREL, 102. Topçu Alay Komutanı Albay Sayın Hüseyin Su, İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Eralp Akman, Uzunköprü Müftüsü Sayın Rıza Arı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları, İdari personel ve öğrencilerimiz katıldı.  
         Programa davetli konuşmacı olarak katılan ve kutlu bir zaferle sonuçlanan Çanakkale Zaferini salondaki öğrenci, akademisyen ve misafirlere etkileyici bir sunumla anlatan Eğitimci Yazar Emekli Öğretmen Ahmet Tuna’nın konuşmasının ardından Uzunköprü Kaymakamı Sayın Muhittin GÜREL’in Ahmet Tuna Hocamıza hediye takdimi ile program noktalandı.
Ek Resimler
Bu içerik 14.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1077 kez okundu.