Üniversite Öğrencilerimize Uyum Programı Düzenlendi

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Ersan Kocaman Konferans Salonu’nda yeni gelen öğrencilerimize bölümlerini yakından tanıyarak öğrenim yaşamlarına daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak, kişisel, sosyal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayarak Üniversiteli olmanın haklı coşkusunu yaşamaları amacı ile 18 Ekim 2016 tarihinde uyum programı düzenlendi.

Programa Uzunköprü  Meslek Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. İsmail KILIÇ, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İHTİYAR, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN, Akademik ve İdari personelimiz katıldı. Programda, Okutman Nilgün ATEŞLİ yaptığı sunumla 1. sınıf öğrencilerine üniversite yaşamına uyum hakkında bilgi verdi sunum sonrası okul yönetimi tarafından öğrencilerin soru, görüş ve önerilerine cevaplar verildi.
Bu içerik 19.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1456 kez okundu.