Türk Kooperatifçilik Eğitim Vakfı Burs Başvuruları

Türk Kooperatifçilik Eğitim Vakfı tarafından Normal Öğretime Kayıtlı öğrencilere karşılıksız burs verilecektir.Vereceği burs karşılıksız olup öğrenciye bir mecburi hizmet ya da geri ödeme yükümlülüğü getirmemektedir.

Burs için müracaat şartları aşağıda belirtilmiş olup yararlanmak isteyen öğrencilerin gerekli evrakları en geç 11/10/2017 tarihine kadar İdari Bina 2. Kat İbrahim DİNÇER'e teslim etmeleri gerekmektedir.

Burs Verilecek Öğrencilerde Aranan Şartlar:
1- Kooperatifçilik ve İşletme Yönetimi öğrencisi olmak.
2- Başka bir kurum / Kuruluştan burs almamış olmak (Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar    Kurumu Kredisi hariç)
Müracaat İçin İstenilen Belgeler:
1-Burs Talep Dilekçesi,
2-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
3-İki Adet Vesikalık Fotoğraf,
4-Öğrenci Belgesi (Yeni Kayıt Öğrenciler İçin)
5- 2. Sınıf Öğrenciler için Transkript (Not Dökümü)
6-Aile Geliri beyanı ile ilgili olarak (Anne-Baba Çalışması halinde) maaşını gösteren iş yeri onaylı belge, çalışmıyorsa SGK'dan çalışmadığına dair belge,
7-Aile Reis'i esnaf,sanayici veya serbest meslek sahibi olması halinde vergi levhasının fotokopisi
Bu içerik 29.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 849 kez okundu.