Türk Gençliği Kahramanlarını Tanıyor Konferans Serisi IV Sıra Dışı Bir Sanayicinin Öyküsü: Nuri Paşa (Killigil)

Trakya Üniversitesine bağlı Uzunköprü Meslek Yüksekokulunda faaliyet gösteren Doğa ve Spor Topluluğu tarafından, Prof. Dr. Fahri TÜRK’ün konuşmacısı olduğu “Türk Gençliği kahramanlarını Tanıyor Konferans Serisi IV / Sıra Dışı Bir Sanayicinin Öyküsü: Nuri Paşa (Killigil)” başlıklı konferans, 20 Aralık 2018 Perşembe Günü, saat 19.00’da Uzunköprü Atatürk Kültür Merkezi konferans salonunda, Trakya Üniversitesi öğrencilerinin ve Uzunköprü sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Konferans, Trakya Üniversitesi öğrencileri, öğretim elemanları ve Uzunköprü halkının soruları ile son bulmuştur. Konferanstan sonra Prof. Dr. Fahri TÜRK kitaplarını imzalamıştır.
Bu içerik 24.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 801 kez okundu.