Oryantasyon Gezisi

27 Eylül 2019 Cuma günü okulumuzda yeni öğrenim göremeye başlayan 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon gezisi düzenlenmiştir. Bu gezi kapsamında Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliklere katılınmış ve Bolca Ana yemekhanesinde öğle yemeği yenmiştir. Ardından Selimiye Camii ziyaret edilmiş, öğrencilere Cuma namazı kılınması ve bedestenin gezilmesi için serbest zaman tanınmıştır. Serbest zamandan sonra tekrar bir araya gelen öğrenciler, Sultan II. Beyazıt Külliyesindeki sağlık müzesini gezmiştir. Son olarak üniversitemizin Karaağaç Yerleşkesinde bulunan Lozan Anıtı, Tarihi Tren Garı ve Şerbet Evi ziyaret edilerek oryantasyon gezisi tamamlanmıştır.
Bu içerik 03.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 504 kez okundu.