Meslek Yüksekokulumuzda "Bir Hilal Uğruna Çanakkale" adlı Program düzenlendi

         Çanakkale Zaferi’nin 103.Yıldönümü vesilesiyle “Bir Hilal Uğruna Çanakkale” isimli program “Medeniyetler Arası İletişim ve Kültür Topluluğu” tarafından Uzunköprü Meslek/Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.
           Davetlileri selamlama ve açılış konuşmasının ardından tüm şehitlerimize saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız okundu.  Programda davetli konuşmacı olan fakat  rahatsızlığı sebebiyle katılamayan İstanbul Milletvekili Sn.Metin KÜLÜNK’ün program için özel çektiği ve programın önem ve anlamına uygun konuşma yaptığı 18 dakikalık videosunun izlenmesinin ardından topluluk üyesi öğrencilerinden programa öncülük eden Emirhan AKIN’ın ve Topluluk Akademik Danışmanı Öğr.Gör.Volkan DEMİRASLAN’ın milli duruş ve ulus bilincine vurgu yaparak programın amacı ve topluluğun hedefleri hakkında yaptıkları konuşmalarının ardından tüm şehitlerimiz adına Kuran-ı Kerim okundu. Topluluk üyesi öğrencileri şanlı zaferimizi anlatan şiirler, anılar ve cepheden mektup okumalarının ardından öğrencilerden oluşan ekip Zafer Türküleri seslendirdi.
          Programa davetli konuşmacı olarak katılan ve kutlu bir zaferle sonuçlanan Çanakkale Savaşını salondaki öğrenci, akademisyen ve misafirlere etkileyici bir sunumla anlatan Trakya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğr.Gör.Dr. Levent KURU’nun konuşmalarının ardından Uzunköprü MYO Yüksekokul Müdür Yrd. Öğretim Görevlisi Bircan DURMAZ’ın konuk konuşmacı hocamıza hediye takdimi ile program noktalandı.
Ek Resimler
Bu içerik 07.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 735 kez okundu.