Meslek Yüksekokulumuz Birlik ve Demokrasi Yürüyüşündeydi

Uzunköprü kaymakamlığının koordinesinde Meslek Yüksekokulumuz yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşları ve STK’ların destek ve katılımıyla 25 Temmuz 2016 tarihinde “Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Tarihi Uzunköprü’nün Meriç Kavşağı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanına kadar devam eden yürüyüşe Uzunköprü Kaymakamı Kemal YILDIZ, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Erol ÇAKIR, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yönetici ve personeli ile binlerce Uzunköprülü katıldı.

Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü ’ne Meslek Yüksekokulumuz olarak, Müdürümüz Prof. Dr. Erol ÇAKIR ile tüm idari ve akademik personel katıldı. Uzunköprü’de, Birlik ve Demokrasi Yürüyüşüne vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklarda insan seli oluşturdu. Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önüne kadar ellerinde Türk bayraklarıyla Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü gerçekleştirdi.
Bu içerik 26.07.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1479 kez okundu.