Kut’ül Amare Zaferi’nin 102. Yıldönümü Kutlandı

Kut’ül Amare Zaferi’nin 102.Yıldönümü vesilesiyle “Kut’ül Amare’de Açan Vatan Çiçekleri” isimli program “Medeniyetler Arası İletişim ve Kültür Topluluğu” tarafından Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ve Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ortak Konferans salonunda gerçekleştirildi.
        Program topluluk öğrencilerinden bir grubun ağıt yakması ile başlarken davetlileri selamlama ve açılış konuşmasının ardından tüm şehitlerimize saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız okundu. Topluluk başkanı ve topluluk üyesi öğrencilerin şanlı zaferimizi anlatan sunumları, konuşmaları ve şiirlerinin ardından programa davetli konuşmacı olarak katılan ve kutlu bir zaferle sonuçlanan Kut’ül Amare Savaşını salondaki öğrenci, akademisyen ve misafirlere Sn.Prof.Dr. Rıdvan CANIM’ın güçlü modaretörlüğünde etkileyici bir sunumlarla anlatan Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Bölümü’nden Öğr.Gör. Tarık SARIOĞLU ve Öğr.Gör.Hasan A. CENGİZ’in konuşmalarının ardından Uzunköprü MYO Müdür V.  Dr. Öğr. Üys. İsmail KILIÇ, Topluluk Akademik Danışmanı Öğr.Gör. Volkan DEMİRASLAN ve programa ilmi ve özverisi ile büyük katkı sağlayan Öğr.Gör. Nilgün ATEŞLİ’nin konuk konuşmacılarına hediye takdimi ile program son bulmuştur.
Bu içerik 19.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 700 kez okundu.