Edirne Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Bilgilendirme Günleri

Genelde Türkiye’de ve dolayısıyla ilimizde sınai mülkiyet hakları konusunda farkındalık oluşturmak, ülkemiz ve ilimizde yapılan patent başvuru sayısını artırarak ülkemiz ve ilimiz ürün hizmetlerinin korunmasına hizmet etmek suretiyle yüksek katma değer, ileri teknoloji ve yüksek rekabet yaratmak amacıyla gerçekleştirilecek işbirliğinin daha etkin ve örgün bir yapıya kavuşturulması amacıyla sınai mülkiyet farkındalığını arttırmak amacıyla Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği faaliyetleri kapsamında, ilimiz sanayicileri, Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenciler kamu kurum ve kuruluş görevlileri, ile STK’lara yönelik olarak Türkiye ve Avrupa Patent Vekili Doç. Dr. Senem KAYAHAN’ın sunumu ile 8 Ekim 2019 Salı günü saat 10:00’da Trakya üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Senato Salonunda, 8 Ekim 2019 Salı günü saat 14:30’da Keşan Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda, 9 Ekim Çarşamba günü saat 10:30’da Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda ve 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14:30’da İpsala Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (Patent, Marka, Coğrafi İşaret) ile fikri mülkiyetin Üniversiteler ve özelikle KOBİ’ler için neden önem arz ettiği konusunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Bu içerik 03.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1222 kez okundu.