"Bina ve Tesis Yönetiminde: Emlak Yönetimi"

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Toptan ve Perakende Satış Bölümü ve TOKİ Emlak Yönetim AŞ. İşletmeler Müdürü Kenan APAYDIN, Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Latif ULU, Satın Alma Müdürü Hüseyin KARAKAŞ, Teknik İşler Müdürü Ali Osman SEVİM ve Eğitim Sorumlusu Necati KOÇ’un katılımıyla "Bina ve Tesis Yönetiminde: Emlak Yönetimi" başlıklı eğitim gerçekleştirildi. Eğitim, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. İsmail KILIÇ’ın açılış konuşmasıyla başladı. KILIÇ,  öğrencilerin  kariyer gelişimlerini sağlamak amacıyla yerinde eğitimin önemine vurgu yaptıktan sonra tüm katılımcılara katkıları için teşekkür etti.Ardından Toptan ve Perakende Satış Bölüm Başkanı Sayın Öğr. Gör. Taner KARAKUZU tarafından bölüm tanıtımı ve iç-dış paydaşlarıyla olan ilişkileri üzerine sunum gerçekleştirildi. Bölüm sunumu sonrasında İşletmeler Müdürü Kenan APAYDIN, Emlak Konut Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Latif ULU, Emlak Konut Satın Alma Müdürü Hüseyin KARAKAŞ, Emlak Konut Teknik İşler Müdürü Ali Osman SEVİM ve Emlak Konut Eğitim Sorumlusu Necati KOÇ’un sunumlarıyla devam etti. Eğitimin son bölümünde ise soru cevap gerçekleşti. Etkinliğin kapanış bölümünde Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı V. Sayın Ahmet SEZGİN’in Emlak Yönetim yetkililerine plaketini takdim etti. Eğitimin ardından TOKİ Emlak Yönetim yetkileri katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtarak etkinlik sona erdi.
Bu içerik 19.03.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 739 kez okundu.