2017-2018 ÖSYS EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

Üniversitemize Hoşgeldiniz;

Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

Kayıtlar 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak “Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Balkan Kongre Merkezi EDİRNE” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

1.Mezun olduğunuz okuldan aldığınız Diplomanın ASLI ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin ASLI (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

2. ÖSYS Belgesi (adayın yerleştiğine dair internet çıktısı)

3.Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi

4. İkametgâh belgesi

5.Erkek adayların askerlik durumları MSB aracılığıyla sorgulanacaktır. İhtiyaç duyulduğu takdirde kayıt esnasında askerlik durum belgesi istenilecektir. Bu nedenle kayıt öncesinde www.turkiye.gov.tr sayfasından veya Askerlik Şubenize başvurarak askerlik durumunuzun kayıt işlemleri için bir engel oluşturup oluşturmadığı bilgisini öğrenmeniz yararlı olacaktır.

6. 6 adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların tümünün arka yüzüne öğrencinin adı ,soyadı,  bölümü ve öğrenci numarasını açık olarak tükenmez kalemle yazınız.
Bu içerik 13.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 852 kez okundu.