2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz Coşkuyla Kutlandı.

        Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni 08 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde  gerçekleştirildi.Törene Uzunköprü Kaymakamı Kemal YILDIZ, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Üsteğmen  Alper BAŞ, Uzunköprü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil KARAHAN, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Ercan İHTİYAR , Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Murat ERK, Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ  ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda mezun öğrenciler adına Okul Birincisi Emlak Ve Emlak Yönetimi Programı öğrencisi Burcu FISTIK konuşmasını gerçekleştirdi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür V. Doç. Dr. İsmail KILIÇ konuşmasında "Bugün burada bulunmamızın temel nedeni ön lisans programlarını başarıyla tamamlayan 2017-2018 akademik yılı mezunlarımızı içtenlikle kutlamaktır. Mezunlarımızın gurur, sevinç ve heyecanlarına ortak ve tanık olmaktır. Onları öğrencilerimiz olarak son bir kez kucaklayıp, meslek sahibi bireyler olarak sevgiyle uğurlamaktır. Bu bizim için büyük bir zevk, sevinç ve gurur kaynağıdır" dedi.

Uzunköprü Kaymakamı Sn. Kemal YILDIZ  mezun olan öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildikten sonra mezun olan tüm öğrencilerin belge takdimi gerçekleşti.

Tören  mezun öğrencilerin meslek andını okuması ve öğrencilerimizin kep atmasıyla son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 09.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1175 kez okundu.