2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz Coşkuyla Kutlandı

Meslek Yüksekokulumuz 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni 18 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde  gerçekleştirildi.Törene Edirne Milletvekili Okan GAYTANCIOĞLU, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN ,Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda mezun öğrenciler adına Okul Birincisi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencisi Esra ÖZTÜRK konuşmasını gerçekleştirdi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail KILIÇ konuşmasında "Bugün burada bulunmamızın temel nedeni ön lisans programlarını başarıyla tamamlayan 2016-2017 akademik yılı mezunlarımızı içtenlikle kutlamaktır. Mezunlarımızın gurur, sevinç ve heyecanlarına ortak ve tanık olmaktır. Onları öğrencilerimiz olarak son bir kez kucaklayıp, meslek sahibi bireyler olarak sevgiyle uğurlamaktır. Bu bizim için büyük bir zevk, sevinç ve gurur kaynağıdır" dedi.

Üniversitemiz Rektör  Yardımcısı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında ''Sevgili mezun öğrencilerimiz, mezuniyetle açılan bu yeni kapıdan geçtiniz. Bilgi ve donanımlarınızla iş hayatınızda başarılı olacağınız kanaatindeyim" dedi daha sonra  mezun olan öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildikten sonra mezun olan tüm öğrencilerin belge takdimi gerçekleşti.

Tören  mezun öğrencilerin meslek andını okuması öğrencilerimizin kep atması ve misafirlere pilav ayran ikramıyla son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 23.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1715 kez okundu.