2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Mayıs 2014 tarihinde Uzunköprü Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Sarıoğlu, akademisyenler, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde, okul birincisi Cevriye Karaca öğrenciler adına mezuniyet konuşması yaptı.

Açılışta konuşan Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Erol Çakır, öğrenimin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğunu söyleyerek “Meslek Yüksek Okulumuzun önlisans programlarından mezun oluyorsunuz. Ancak bugün burada eğitim öğretiminiz sona ermiyor,  lisans eğitiminizi tamamlayarak daha donanımlı ve yetişmiş olarak şansınızı iyi değerlendirmelisiniz. Dikey geçiş sınavı veya mezun olduğunuz programlara uygun açık öğretim programlarında lisans eğitimini tamamlama hakkınızı mutlaka kullanmalısınız” dedi.

Rektörümüz Prof.Dr. Yener Yörük, öğretim elemanlarına çabalarından dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Tören, mezun öğrencilerin ödülleri ve başarı belgelerinin protokol tarafından öğrencilere takdim edilmesinin ardından meslek andının okunmasıyla son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 29.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2228 kez okundu.