YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE REKTÖRÜMÜZDEN MESAJ

Ailemize hoş geldiniz,
Uzun ve yorucu, yer yer umutsuzluğa kapıldığınız yer yer bunaldığınız ama sonu başarı ile biten uzun bir maratondan sonra yeni hayatınızın ilk soluklarınızı alıyorsunuz. Trakya Üniversitesi ailesine katıldığınız için teşekkür ediyor üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Artık bambaşka bir hayat sizleri bekliyor. Meslek sahibi bireyler olarak mezun olmadan önce öğrencilik hayatınızın bu son evresinin her saniyesini dolu dolu geçirin. 70’den fazla öğrenci kulübünden size uygun olan bir tanesine katılın. Akademik eğitiminizin yanı sıra sosyal ve kültürel olarak da kendinizi geliştirin. Gelişimin önünde hiçbir set duramaz. Sizler de değişerek önünüze çıkan tüm engelleri yıkacaksınız. Trakya Üniversitesinin her ferdi size bu yolda rehber olacak ışık tutacaktır.
 
Sevgili Öğrenciler,
Bilimin sınırında dolaşın, kendinizi zorlayın, teknolojiyi ve gelişimleri takip edin, girişimcilik ruhunuzun bir parçası olsun.

Edirne de okumak bir ayrıcalıktır, Trakya Üniversitesinde olmak ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları hem okurken hem de meslek sahibi olduğunuzda göreceksiniz.

Son söz olarak siz Üniversiteli değil Trakya Üniversitelisiniz.


                                                                                            Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu
                                                                                                             Rektör

                                                                                       

Bu içerik 09.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1332 kez okundu.