Tek Ders Sınavı Hakkında

Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilerimiz için tek ders sınav günü 11 Mart 2021 (Perşembe) ve sınav saati 13.30 olarak belirlenmiştir.

Mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilerimizin aşağıda maddeler halinde sunulan hususları dikkate alması gerekmektedir:

1-      Mezun olabilmesi için tek dersi kalan öğrencilerin, tek ders sınavları 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 13.30 yapılacaktır.

2-      Bahar Döneminden tek dersi bulunan öğrenciler ders kaydı yaptırmaları gerekir,

3-      Sınavlar online olarak yapılacaktır.

4-      Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrenciler 8 Mart 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. (Dilekçeler elden, posta, kargo ile Müdürlüğümüze ulaştırılabileceği gibi ıslak imzalı biçimleri umyo@trakya.edu.tr adresine mail de atılabilir.)

Bu içerik 23.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 660 kez okundu.