Emlak ve Emlak Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu’nun Emlak ve Emlak Yönetimi Programı “Öğretim Görevlisi” kadrosuna müracaat eden adayların Yükseköğretim Kanununun “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”  10. Madde uyarınca ön değerlendirmeleri aşağıdaki şekilde yapılmıştır. İlgili yönetmelik gereğince genel ve özel başvuru koşullarını sağlayamayan adayların açıklamaları ile puanları yazılı adayların sınav tarih ve saatleri aşağıda belirtilmiştir.

Bu duyuru ilgili Yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

Ön Değerlendirme sonuçları ektedir...

Sınav Yeri: Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Kongre Merkazi B1 Toplantı Salonu
                     Balkan Yerleşkesi / Edirne Merkez
Sınav Tarihi ve Saati: 13 Ekim 2014 Pazartesi günü Saat 10:00
Bu içerik 09.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3071 kez okundu.